Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΖΗΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!

 



Ο σχολικός Όμιλος "Μέρες Ραδιοφώνου στο Γεννάδειο" συμμετείχε στο φετινό διαγωνισμό του ESR "Ταξιδεύοντας" με ένα σύντομο ραδιοφωνικό μήνυμα για το πώς αξίζει να ζούμε το ταξίδι της ζωής μας.

Ακούστε τη συμμετοχή μας εδώ: http://europeanschoolradio.eu/app/archives/view/7740


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ "ΜΕΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΝΑΔΕΙΟ" 2022-23

 Τη ν Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 γιορτάσαμε με γονείς και φίλους τα δύο χρόνια λειτουργίας του ομίλου μας. Σε μια εκδήλωση όλο αγάπη και συγκίνηση, ακούσαμε κλασική μουσική, μοιραστήκαμε τις σκέψεις μας για τις  ραδιοφωνικές εμπειρίες μας στον όμιλο, θυμηθήκαμε όλα όσα έχουμε δημιουργήσει τα τελευταία δύο χρόνια και ανακοινώσαμε τα σχέδια μας για τη δημιουργία ενός ραδιοφωνικού studio στο σχολείο. Κυρίως χορέψαμε, φάγαμε, και διασκεδάσαμε! Δείτε και σεις το βίντεο που ετοιμάσαμε για τα δύο χρόνια λειτουργίας του ομίλου μας "Μέρες Ραδιοφώνου στο Γεννάδειο" εδώ !  Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο σχολικό έτος! Μέχρι τότε να έχετε όλες και όλοι ένα ξένοιαστο καλοκαίρι!

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΝ' ΤΟ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ 2023" ΤΟΥ EUROPEAN SCHOOL RADIO

Ένα τραγούδι για την ειρήνη, από τον σχολικό όμιλο του 1ου Πρότυπου ΓΕΛ Αθήνας-Γεννάδειου "Μέρες Ραδιοφώνου στο Γεννάδειο", για τον διαγωνισμό του ESR "Κάν' το ν' ακουστεί 2023", σε στίχους και μουσική των μαθητών/τριών του ομίλου. Στίχοι: μέλη του ομίλου "Μέρες Ραδιοφώνου στο Γεννάδειο", σύνθεση και ενορχήστρωση: Χάρης Μερκούρης, Τραγούδι: Αφροδίτη Ασσάτωφ, Μαρίνα Σμαραγδά, Βιολί: Χρίστος Μπουρνάς, Σαξόφωνο: Χάρης Μερκούρης, Μετάφραση στίχων στα αγγλικά: Αντιγόνη Αλεξίου Αερικού. Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι μας  εδώ .

Ο όμιλος "Μέρες Ραδιοφώνου στο Γεννάδειο" στη Ζάκυνθο!

Ο σχολικός όμιλος "Μέρες Ραδιοφώνου στο Γεννάδειο" του 1ου Πρότυπου ΓΕΛ Αθήνας-Γεννάδειου ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Φιόρο του Λεβάντε !! Μαζί με τους ραδιοφωνικούς φίλους από το 12ο ΓΕΛ Αθήνας, 27 του Απρίλη θα φτάσουμε στην όμορφη Ζάκυνθο. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε, φίλες και φίλοι του ESR, να συμμετάσχουμε από κοινού στις δράσεις που έχουν οργανωθεί, να χειροκροτήσουμε τους φιναλίστ του φετινού διαγωνισμού, να σας παρουσιάσουμε τις δικές μας δράσεις και φυσικά να γνωρίσουμε το Τζάντε!! Καλή Ανάσταση , φίλες και φίλοι του European School Radio και καλή αντάμωση στο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Ραδιοφώνου European School Radio 2023 !